Mijn favorieten

Taxeren

U heeft een taxatierapport nodig?

Bij de aankoop van een woning heeft u een taxatierapport nodig voor de aanvraag van de financiering. Het taxatierapport moet vlot en deskundig worden opgesteld. Veel geldverstrekkers (banken) verlangen een zogenaamd gevalideerd taxatierapport. Siewe ERA Makelaars is aangesloten bij de NVM, RVT, en het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), hierdoor bent u verzekerd van een geaccepteerd rapport. 

Ons team telt 2 gecertificeerde taxateurs die door kennis van de lokale markt, opleiding en jarenlange ervaring de juiste waarde kunnen vaststellen van uw woonhuis. Niet voor niets laten, naast veel particulieren ook banken, gemeenten, beleggers, ontwikkelaars en notarissen hun taxaties door Siewe ERA Makelaars uitvoeren.

WOZ taxaties
Heeft u de WOZ beschikking ontvangen en is de vastgestelde waarde naar uw mening te hoog? Neem direct contact met ons op. U dient binnen 6 weken na ontvangst een bezwaarschrift in te dienen. Dit is specialistisch werk en wij kunnen dit geheel voor u verzorgen. De WOZ waarde van uw woning wordt steeds belangrijker. Niet alleen de directe gemeentelijke belastingen worden hierop gebaseerd maar ook het eigen woningforfait voor de ib, de waterschapslasten en tegenwoordig ook de erfbelasting bij vererving van een woning en voor woningen in box 3. Het is dus zaak om de WOZ waarde goed in de gaten te houden. Wij helpen u graag bij bezwaarschriften en beroepsprocedures.
 

Rentekorting op uw bestaande hypotheek

Vaak is het mogelijk dat u rentekorting op uw lopende hypotheekrente kunt krijgen. Weining mensen relaiseren zich dit. Dit kan u duizenden euro's per jaar besparen. Als de waarde van uw woning hoger is dan uw hypotheekbedrag zijn er mogelijkheden. 

U heeft hiervoor dan wel een gevalideerd taxatierapport voor nodig. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

 

Ook voor bedrijven

Siewe Bedrijfsmakelaars is de specialist in taxaties van bedrijfsobjecten. Of het nu gaat om een kantoorgebouw, een bedrijfshal of een beleggingsobject wij taxeren het op de juiste waarde. Taxaties van bedrijfsobjecten is gespecialiseerd werk en vraagt om hele andere taxatiemodellen. Wij staan bij alle banken in de regio hoog aangeschreven en zijn gekwalificeerd om deze taxaties uit te voeren. Als u uw bedrijfsobject wil laten taxeren kiest u voor Siewe Bedrijfsmakelaars! 


contactpagina