Mijn favorieten

Adviseren

Bij diverse (complexe) onroerend goed vraagstukken kan Siewe Woningmakelaars voorzien in advies. Door onze 90 jarige ervaring in het Gooi en in het bijzonder in Naarden en Bussum beschikken wij over een zeer uitgebreide lokale marktkennis.
  
Nieuwbouw: Bij een voorgenomen nieuwbouwproject verzorgen wij de haalbaarheidsstudie, wat zijn de maximaal haalbare verkoopprijzen, we adviseren over de wensen van de doelgroep en hoe het project hier op kan worden aangepast en geoptimaliseerd. Ons kantoor heeft veel ervaring met de advisering en verkoop van nieuwbouwprojecten in de regio.
Zo zijn we betrokken geweest bij de volgende nieuwbouwprojecten:

  • Zuid West 3 te Naarden: 108 woningen en appartementen, een ontwikkeling van Slokker vastgoed. Momenteel bekend als de wijk “De Fortlanden”
  • Beau Regard te Naarden: 24 luxe appartementen, een ontwikkeling van Slokker Vastgoed. Momenteel bekend als “Thierenshof”
  • Villa Buitenhof te Naarden: 8 luxe appartementen gelegen op de hoek van de Thorbeckelaan en de Piersonlaan.
  • Landstraat Noord te Bussum: 100 woningen en appartementen in het centrum van Bussum. Een ontwikkeling van Volker Wessels waar wij de exclusieve verkoop van hebben verzorgd.
  • Landgoed Nieuw Cruysbergen te Bussum: 50 woningen en appartementen in ’t Spiegel te Bussum aan de rand van het natuurgebied. Een ontwikkeling van Giesbers Bouw. Momenteel bekend als “kleine Johanneslaan en Waldenlaan”

  
Overige adviestrajecten: overige adviestrajecten waar Siewe Woningmakelaars en Siewe bedrijfsmakelaars ervaring mee hebben en bij betrokken zijn geweest: uitponding van huurwoningen, bestemmingswijzigingen en bestemmingstransities, rendementsoptimalisatie etc.

Heeft u ook een onroerendgoedvraagstuk? Wij helpen u graag verder.
Neem contact met mij op