Mijn favorieten

Uw woning verhuren?

Siewe ERA Makelaars heeft ruime ervaring in het verhuren van woonruimte. Wij doen dit voor zowel particulieren als professionele marktpartijen.


Het verhuren van woonruimte is specialistisch werk. Het vereist goede juridische en fiscale kennis en het vereist een volledig andere marktbenadering dan de verkoop van woningen. De verhuurmarkt is een op zichzelf staand netwerk van internationale bedrijven, expat-bureaus relocationbureaus etc.

Het vinden van de juiste huurder is van groot belang, een huurder die uw eigendom respecteert, weer netjes achter laat en tijdig zijn huur betaald. 

 

Marketing
Siewe ERA Makelaars heeft een zeer goed ontwikkelde marketingmethode om uw huis onder de aandacht te brengen van de juiste partijen. Uw woonhuis wordt op diverse website’s geplaatst, onder de aandacht gebracht van de internationale bedrijven in de regio, huurbureaus, de bij ons ingeschreven zoekers, er wordt gemaild etc. Zowel binnen de regio als daarbuiten.


Screening van de huurder

Het vinden van een betrouwbare huurder die uw eigendom respecteert is essentieel. Daarom wordt iedere huurder uitgebreid door ons gescreend voordat het huurcontract wordt opgesteld. Wij hebben hiervoor gespecialiseerde systemen waardoor u verzekerd bent van een goede huurder.  

 

Het juiste contract

Afhankelijkvan de reden waarom u gaat verhuren dient de juiste contractvorm te worden gekozen. De wet kent maar drie contractvormen. Een huurder is door de wet goed beschermd en u dient zich als verhuurder goed in te dekken met een goed geredigeerd huurcontract. Dit kunt u gerust aan ons overlaten. 

 

Beheer
Naast de verhuur van uw huis is het ook mogelijk dat wij het beheer voor uw verzorgen. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar.  Wij verzorgen de incasso van de huur, zijn aanspreekpunt voor de huurder en zorgen ervoor dat problemen zoals lekkages, storingen in de cv-ketel en dergelijke opgelost worden. Kortom, tijdens uw afwezigheid houden wij een oogje in het zeil en dat is voor u een hele zorg minder.Het beheer verorgen wij gezamenlijk met een gespecialiseerd bedrijf. 


Ook uw huis of appartement verhuren? 

contactpagina