Mijn favorieten

Onze medewerkers

Siewe Makelaars

Jasper Siewe RMT
Jasper Siewe RMT
directeur/makelaar- taxateur
“De makelaardij is mij met de paplepel ingegoten. Mijn opa richtte Siewe Makelaar op in 1926. Mijn vader trad in zijn voetsporen en ik volgde het voorbeeld van mijn vader. Heel logisch voelde dat. Inmiddels draai ik al meer dan 25 jaar mee en geniet ik nog steeds van het vak. Geen dag of klant is hetzelfde en van een goede aankoop of verkoop krijg ik energie. We hebben een sterk team dat goed op elkaar ingespeeld is, dat ik zorgeloos mijn klanten kan ontzorgen.”
Leonard van Loon MRE RT
Leonard van Loon MRE RT
directeur/makelaar - taxateur
Naast makelaarsopleiding is Leonard door de rechtbank beëdigd als makelaar - taxateur en heeft aanvullend de volgende studies achter de rug:

- De Post-Doctorale opleiding Master of Real Estate(MRE)
- De Post-HBO-opleiding Marktonderzoeker vastgoed.
- HEAO-EJ
- WOZ - Taxateur
Julie Leussink
Julie Leussink
Commercieel binnendienstmedewerker
“Ik werk sinds 2000 bij Siewe. Met plezier! We hebben een ontzettend leuk team en de persoonlijke manier waarop wij ‘makelen’ past bij mij. Ik heb bij diverse makelaarskantoren gewerkt en daar veel ervaring op gedaan. Ik leer elke dag en vind het leuk als het even ‘lastig’ is. Laat mij maar schuiven, ik zorg dat het goed komt. Stress heb ik niet snel en het meeste plezier haal ik uit het contact met onze klanten.”
Suzanne van de Vijver
Suzanne van de Vijver
Commercieel binnendienstmedewerker
“Ik kan het niet geloven, maar ik werk alweer meer dan 20 jaar in de makelaardij, waarvan xx jaar bij Siewe. Wat is de tijd gevlogen en wat hebben we met elkaar veel bereikt. Bij alles wat ik doe, stel ik de klant centraal. Het prettige is dat mijn collega’s er net zo over denken. Dat zorgt ervoor dat we naast ons uitgebreide netwerk en ervaring net dat beetje extra kunnen leveren.”
Irene Walet
Irene Walet
Commercieel binnendienstmedewerker
Wanneer u Siewe Bedrijfsmakelaardij belt is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Ik beheer de agenda’s van de bedrijfsmakelaars en kan u informatie geven over de bedrijfsobjecten. Ik heb ruime werkervaring in de makelaardij, ben (klant)vriendelijk, betrokken en uiterst accuraat. Als secretaresse ben ik de spil van de bedrijfsmakelaardij!
Floris van Dorp
Floris van Dorp
Vastgoedadviseur
Na mijn studie bouwtechnische bedrijfskunde is het altijd mijn ambitie geweest om werkzaam te zijn als makelaar. Na wat omwentelingen als account manager bij onder andere een veilingbedrijf en een vastgoed marketing bureau is mijn wens begin 2018 uitgekomen. Na een studietijd in Amsterdam woon ik weer in de stad waar ik ben opgegroeid, Naarden.
In samenwerking met Leonard en Irene verzorg ik de bedrijfsmakelaardij.