Mijn favorieten

Onze medewerkers

Siewe Makelaars

Team Siewe /wonen
Team Siewe /wonen
Het team van Siewe Wonen bestaat uit vier mensen. Jasper Siewe, Erwin de Ruiter, Julie Leussink en Suzanne van de Vijver. Een hecht team dat door de jaren heen goed op elkaar is ingespeeld. Op die manier kunnen we jou ontzorgen en heb je altijd iemand aan de telefoon die van jouw verkoop, aankoop of taxatie weet. Jasper, Erwin, Julie en Suzanne stellen zich graag aan je voor.
Jasper Siewe RMT
Jasper Siewe RMT
directeur/makelaar- taxateur
“De makelaardij is mij met de paplepel ingegoten. Mijn opa richtte Siewe Makelaar op in 1928. Mijn vader trad in zijn voetsporen en ik volgde het voorbeeld van mijn vader. Heel logisch voelde dat. Inmiddels draai ik al meer dan 25 jaar mee en geniet ik nog steeds van het vak. Geen dag of klant is hetzelfde en van een goede aankoop of verkoop krijg ik energie. We hebben een sterk team dat zo goed op elkaar ingespeeld is, dat ik zorgeloos mijn klanten kan ontzorgen.”
Erwin de Ruiter
Erwin de Ruiter
De man die altijd lacht. Zo staat Erwin nu al bekend bij zijn collega’s. Erwin is makelaar-taxateur bij Siewe Wonen. En dat doet hij met veel plezier en net even anders dan je misschien gewend bent. Dat komt omdat Erwin niet uit de makelaardij komt. Daarbij was hij jarenlang zelfstandig ondernemer. En dat ondernemerschap zie je terug. Erwin neemt de tijd voor je en gaat op zoek naar wat voor jou belangrijk is. “De aan- en verkoop van een woning gaat vaak gepaard met emotie. Dat geeft mij plezier, motivatie en energie. Mijn managementvaardigheden komen dan vaak goed van pas. Ik doe niet alleen wat mij gevraagd wordt, ik denk graag mee, adviseer en breng partijen bij elkaar. Dat doe ik zonder ieders belangen uit het oog te verliezen.”
Julie Leussink
Julie Leussink
Commercieel binnendienstmedewerker
Julie Leussink werkt al lang bij Siewe. Wat zouden we zijn zonder deze attente collega van wie we altijd op aan kunnen. Onze klanten trouwens ook! En dat werkt erg prettig. Julie werkte hiervoor in de bedrijfsmakelaardij. Maar nu ze eenmaal de smaak van ’Wonen’ te pakken heeft, wil ze nooit meer anders. “Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. De sfeer is goed en mijn collega’s zijn leuk. Ik denk dat onze klanten dat ook voelen. Ik ben dan wel in loondienst, maar ik voel me vrij, omdat ik hier de ruimte krijg om mijn eigen ding te doen en daarvoor verantwoordelijkheid te nemen. Ik sta voor iedereen klaar en word heel blij van een dag waarop ik veel werk heb kunnen verzetten en er ook nog tijd was voor een gezellig praatje. En als we een woning verkocht hebben die wat minder goed in de markt lag, dan is mijn dag helemaal goed.”
Suzanne van de Vijver
Suzanne van de Vijver
Commercieel binnendienstmedewerker
Dat Suzanne van de Vijver bij ons werkt, is best bijzonder. Want ruim 9 jaar geleden moesten we haar na 1 maand dienstverband laten gaan, omdat de crisis in alle heftigheid losbarstte. Maar toen het na een jaar weer aantrok, wisten we niet hoe snel we haar weer terug moesten vragen. Suzanne is namelijk zeer ervaren, vrolijk en ze geniet van het dynamische makelaarsvak. Dat ze een tikje eigenwijs is, vinden we vooral erg leuk! Je moet met goede argumenten komen om Suzanne te overtuigen, dat houdt ons scherp. “Ik heb ontzettend leuk werk en daarbij vind ik het contact met mijn collega’s en klanten fijn. Geen dag is het zelfde en hectiek en rustige momenten wisselen elkaar af. Gelukkig ben ik geordend en werk ik netjes. Dat brengt rust. Als ik lekker druk ben en goede zaken doe, kijk ik terug op een geslaagde dag. Maar nog leuker vind ik het als mijn klanten tevreden zijn.”