Mijn favorieten

Onze medewerkers

Siewe Makelaars

Jasper Siewe RMT
Jasper Siewe RMT
directeur/makelaar- taxateur
Als derde generatie naamdrager van ons kantoor is Jasper de makelaardij met de paplepel ingegoten. Hij is sinds 1992 actief in de makelaardij en algemeen directeur van de organisatie.
Eveline Fuchs RMT
Eveline Fuchs RMT
makelaar-taxateur
Na meer dan 10 jaar in andere functies werkzaam te zijn geweest (o.a. in het bankwezen en in het vastgoedbeheer), is Eveline in 2008 teruggekeerd naar “haar eerste liefde”; de woningmakelaardij. Eerst in Amsterdam en omgeving en nu in haar woonplaats Bussum. Een makelaar met ruime ervaring in het vastgoed, financierings – en juridische vraagstukken.
Leonard van Loon MRE RT
Leonard van Loon MRE RT
directeur/makelaar - taxateur
Naast makelaarsopleiding is Leonard door de rechtbank beëdigd als makelaar - taxateur en heeft aanvullend de volgende studies achter de rug:

- De Post-Doctorale opleiding Master of Real Estate(MRE)
- De Post-HBO-opleiding Marktonderzoeker vastgoed.
- HEAO-EJ
- WOZ - Taxateur
Julie Leussink
Julie Leussink
Commercieel binnendienstmedewerker
Julie is sinds 2000 werkzaam in de makelaardij. Zij heeft veel ervaring opgedaan bij diverse makelaarskantoren. Zeer goed opgeleid, klantvriendelijk, ervaren, stressbestendig en uiterst betrokken zijn kernwoorden die haar passen als een jas! Laat het maar aan Julie over en het komt goed.
Suzanne van de Vijver
Suzanne van de Vijver
Commercieel binnendienstmedewerker
Suzanne is sinds 1997 werkzaam in de makelaardij. Tijdens deze periode heeft ze bij diverse kantoren ervaring opgedaan zowel in de binnendienst als ook een aantal jaren in de buitendienst.
Suzanne is klantvriendelijk, ervaren en deskundig. De klant staat centraal!
Irene Walet
Irene Walet
Commercieel binnendienstmedewerker
Irene heeft in het verleden ruime werkervaring opgedaan in de makelaardij. Na een tijdje werkzaam te zijn geweest in de financiële administratie is zij sinds 1 januari 2016 weer terug in deze dynamische branche. Met veel plezier en enthousiasme werkt zij nu als commercieel binnendienstmedewerkster bedrijfsmakelaardij.